El martorellenc Albert Gil participa en el desenvolupament d’’apps’ per a ‘Google Glass’

L’empresa It Glass and Wear Technologies S.L (Itglas), especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions per a Google Glass, ha posat en marxa un laboratori d’idees d’apps per a Google Glass en el que participen alumnes d’Enginyeria Informàtica de la UAB. El jove martorellenc, Albert Gil, en forma part, amb el desenvolupament d’una aplicació per localitzar el transport públic més proper.

It Glass and Wear Technologies S.L. (Itglas) és una empresa especialitzada en desenvolupament d’apps perGoogle Glass. El seu focus se centra a donar solucions d’UX/UI (User experience and User Interface) per a empreses, sense deixar d’investigar en projectes d’i+d amb el desenvolupament d’apps pròpies que ofereixen solucions innovadores.

LABORATORI D’IDEES

El laboratori d’idees que compte ja amb 12 participants és una iniciativa a través de la qual estudiants d’Enginyeria Informàtica de la UAB, entre els que trobem el martorellenc Albert Gil, analitzen possibles utilitzacions de Google Glass i reben assessorament i formació tant en el desenvolupament i programació d’apps com del dispositiu Google Glass, la qual cosa els permet adquirir experiència al món empresarial.

Albert Gil està desenvolupant “una aplicació de recerca de Transports Metropolitants de Barcelona, amb un menú principal on consultar per geolocalització la parada més propera amb coordenades GPS”, ha explicat. Els seus companys estan treballant en aplicacions d’àmbit comercial i també per a persones amb discapacitat. “Aquests dispositius han vingut per quedar-se perquè ens permet fer el mateix que amb un telèfon mòbil, però amb les mans lliures”, diu Gil, qui reconeix que “el projecte està sent un al·licient i ens està reportant experiència empresarial”.