Neix #PASMartorell

El Pont de Diable és l’espai més emblemàtic de Martorell, és un pas que significa i simbolitza moltes coses per a la nostra població. Quin espai millor que aquest per donar un pas endavant en la difusió de la cultura?

Albert Gil López | PAS Martorell

En aquest sentit neix el projecte PAS [Pont a les Arts Sonores], que representa un pas més cap al descobriment de diferents manifestacions al voltant del món de l’art en moltes de les seves disciplines, ja siguin representacions escèniques, musicals, arts visuals o noves tendències. Totes elles amb el so com a nexe comú.

PAS – Pont a les Arts Sonores s’ha consolidat com un episodi rellevant del calendari cultural anual, si més no, en un referent a tenir molt en compte; ha sigut una una proposta cultural atractiva, un element que s’estableixi en l’imaginari col·lectiu de la població, que associa PAS a la definició d’una proposta cultural del tot dinàmica, espontània, festiva, alegre i estiuenca, capaç de potenciar la imatge de Martorell com a ciutat compromesa amb la seva història i la seva tradició i cultura, que fomenta la cohesió social i el desenvolupament cultural.

Albert Gil López | PAS Martorell

Aquesta primera edició de PAS, al Pont del Diable s’ha desenvolupat durant set nits d’estiu, del 11 al 26 de juliol, tots els divendres i dissabtes, incloent un dia extra, diumenge dia 20.

Albert Gil López | PAS Martorell

PAS – Pont a les Arts Sonores ha sigut un pont de potencialitats, un projecte amb mirada al futur per donar resposta a la que sembla la demanda d’un públic cada cop més àvid, creixent i entusiasta que busca satisfer les seves inquietuds artístiques i culturals amb una oferta dinàmica i atractiva.

Amb la col·laboració de la Coral Ars Nova de Martorell vàrem realitzar l’spot promocional. Volíem destacar les característiques del festival, explicar el programa, els artistes que participarien i el sentit, la naturalesa de la proposta. L’eix destacava la imatge que donava el logo. És construïa, amb les notes els decibels, les diferències de to que donaven forma al Pont del Diable.

Albert Gil López | PAS Martorell

Gràcies a aquest suport i la solidesa del projecte hem presentat la proposta al concurs #Artsy de Movistar, una plataforma de promoció de festivals culturals a Catalunya. Fins al 3 d’agost teniu temps de votar el projecte #PASMartorell.

A paraules de Cristina Dalmau, regidora de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Martorell, “El PAS (Pont a les Arts Sonores) ha estat un èxit per la resposta de la gent”. Ara que hem començat no podem parar. Hem començat a treballar-hi veient què es pot millorar per donar-hi un salt de qualitat més. Seria una llàstima que no hi hagués continuïtat a aquesta proposta.

Albert Gil López | PAS Martorell