Endinsat en el món de la tecnologia mòbil

A principis de mes, concretament del 2 al 5 de març va tenir lloc a Barcelona el Mobile World Congress (#MWC15), un congrés de caràcter anual entorn del món de la comunicació mòbil, celebrat a la Fira de Barcelona de Barcelona. Sent el més important del seu sector, el congrés agrupa la tecnologia global i la plataforma I+D per a fomentar la col·laboració internacional en les comunicacions inalàmbriques.

Com a estudiant d’Enginyeria Informàtica, President del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona i fundador de l’associació d’estudiants Tecno UAB vaig tenir l’oportunitat, gràcies a la invitació de la multinacional alemanya SAP, d’assistir com a visitant a aquest esdeveniment.

Vàrem assistir a la conferència ‘Claus per la vida connectada’ a càrrec del conseller delegat de la multinacional alemanya SAP Bill McDermott i l’Agència Espacial Europea on van fer la seva presentació oficial al congrés de telefonia.

Aquesta darrera edició del congrés de telefonia mòbil va comptar amb la visita de 85.000 professionals i un total de 1.700 expositors. El 2014 l’impacte de l’esdeveniment sobre l’economia local es va estimar en 397 milions d’euros a més de propiciar la creació de 12.361 llocs de feina.

Albert Gil López | Mobile World Congress