Clausura de la XLII Assemblea de RITSI

El passat dimecres, 18 de març, vaig assistir a XLII Assamblea, celebrada a la Universidad de Cádiz i formada per representants procedents de més de 20 universitats de tota Espanya, participant en debats de funcionament intern de l’associació i definint les línies de treball de RITSI en matèria de representació estudiantil a seguir durant el pròxim any.

Fruit dels debats hi han sorgit informes i posicionaments de temes com el Reial Decret que modifica la duració dels plans d’estudi (3+2), la Proposició No de Llei (PNL) que afecta l’Enginyeria Informàtica, o als sistemes de tasses i beques en les diferents universitats Espanyoles, a més d’establir les línies a seguir per l’associació en tots els seus àmbits d’actuació durant l’any vinent, recollint aquestes directives al Pla Estratègic Anual.

Paral·lelament a la XLII Assemblea, es va celebrar a Cadis el divendres 20 de març al Palau de Congressos de Cadis la sisena edició del Congrés per a estudiants queRITSI organitza. Amb una afluència de més de 1.200 persones, el seu objectiu, a més d’apropar les tendències del sector als assistents, és la de competir i posar en comú les novetats, estudis, desenvolupaments, investigacions i troballes que s’han descobert i s’han portat a terme en les diferents universitats, empreses i organismes dedicats al camp de la informàtica i àmbits relacionats.

Durant la XLII Assemblea de RITSI s’ha procedit a escollir una nova Junta Directiva per a què pugui desenvolupar el projecte presentat durant l’any vinent. La candidatura va ésser escollida amb més d’un 80% dels vots de l’Assemblea que va expressar el seu agraïment per la implicació d’aquests representants i la il·lusió disposada per a poder portar a bon port el Pla Estratègic anual.

10987462_846817145393759_5636411165102220994_n