Visitem el congrés #IoTSWC 2015

Del passat 16 al 18 de setembre es va celebrar el IOTS World Congress a Barcelona, organitzat per Fira de Barcelona i la IIC. Es tractava del primer congrés mundial especialitzat en el l’Internet of Things Solutions i va ser tot un èxit. L’objectiu que es van proposar va ser connectar la tecnologia amb la indústria i crear la major plataforma possible on empreses i experts puguin debatre junts noves estratègies i iniciatives basades en l’Internet de les Coses.

Les universitats tenen un gran paper en el IOTS World Congress, a part de ser un pilar fonamental en la investigació i el progrés. Des de l’Escola d’Enginyeria, vam poder assistir i descobrir una visió de futur entorn l’Internet de les Coses, obrir-nos a noves possibilitats i contactar amb empreses que busquen talent per tal de poder accedir a noves oportunitats laborals.

Albert Gil López | IOT Solutions World Congress

REFERÈNCIES

PCatalà. Consultada el 26 de octubre de 2015.