Què suposa la #MEMEnginy16?

#MEMEnginy és la trobada anual de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona la qual te per objectius buscar noves oportunitats, fer xarxa i treballar en comunitat. L’organitzem des del Consell d’Estudiants d’Enginyeria, conjuntament amb el suport de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La jornada tindrà lloc el proper 28 d’abril de 2016. Podem dividir aquest esdeveniment en tres parts principalment. Una bloc format per un seguit de tracks de conferències; Track No Code & Entrepreneurship, Track Global Solutions for Future Cities, Track Inno- vation & New Tendencies i Workshops ++, que oferiran als estudiants una finestra oberta al futur, on descobrir les noves tendències de la tecnologia. Un altre bloc format per un fòrum de treball, on les empreses i institucions trobaran el marc perfecte per contactar amb els estudiants de l’Escola d’Enginyeria i oferir els seus programes de pràctiques i/o ofertes laborals. Un pas més endavant per millorar la professionalització dels nostres estudiants i poder desenvolupar unes competències transversals necessàries per a tota persona competent en torn la canviant societat actual. Dins d’aquesta fira d’empreses s’exposarà tota una mostra de tecnologia. Els estudiants podran veure de primera mà i experimentar amb els avenços en desenvolupament que s’utilitzen actualment en entorns reals, amb la tecnologia que ells en un futur també treballaran.

#MEMEnginy16 vol ésser un punt de trobada entre tota la comunitat educativa, estudiants, docents i investigadors, personal d’administració i serveis i empreses del sector amb la finalitat d’establir sinergies positives que beneficiïn a totes les parts. Proposem doncs, una jornada dins de la qual la innovació i característica principal és la incorporació i la fusió d’aquestes tres branques principals en qué podem dividir l’esdeveniment; el fòrum de treball, dins del qual s’organitzarà la mostra de tecnologia i els diferents tracks de conferències, juntament amb la resta d’activitats paral·leles.

2 Comments

  1. Encarni González 14 febrero, 2016 at 12:00 pm

    Me parece muy interesante,gracias por compartir

    1. Albert Gil 2 septiembre, 2016 at 5:24 pm

      Muchas gracias por el comentario Encarni.