Eleccions al CF Martorell #CandidaturaValls

El passat 16 d’abril el Club Futbol Martorell va celebrar les eleccions a Junta Directiva de l’entitat. Des de la ‪#‎CandidaturaValls‬, de la qual formo part, volem donar les gràcies a totes/s aquelles/s sòcies/s que van confiar en nosaltres. Volem donar l’enhorabona a la candidatura d’en Josep Ramón Vigueras que encapçalarà la direcció del club durant els propers anys. Sabem que tot final és l’inici d’una nova etapa i la unió d’aquest equip de persones és l’èxit que ens emportem d’aquesta experiència.


Josep Ramon Vigueras ha guanyat les eleccions a la presidència del Club de Futbol Martorell i s’ha imposat a Jaume Valls per 151 vots a 118. Vigueras ha sumat el 55% dels vots mentre que Valls n’ha obtingut el 43%. En el recompte final hi ha hagut 3 vots nuls.

El Club de Futbol Martorell té nou president per als propers 6 anys. Vigueras dirigirà l’entitat durant la propera legislatura (2016-2022). En els comicis han votat 272 electors, el que suposa el 50,93% del cens electoral, que era de 534 socis.

UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

Les urnes s’han obert a les 9.00 hores a les instal·lacions del Complex Esportiu del Torrent de Llops i s’ha allargat durant vuit hores. El primer soci que ha exercit el seu dret a vot ha estat Pedro Luis Tenorio i la mesa electoral ha estat formada per Jose Márquez, Pepe del Valle, Rafa García, Santi Cortadella i presidida per Enric Cortina.

La participació ha estat repartida al llarg de les set hores que ha durat la votació: en les dues primeres hores, han votat 79 persones. A les 11.30h s’ha arribat als 100 vots, i ha estat a partir d’aleshores quan el ritme ha crescut: entre les 12.00h i les 17.00h, l’horari de tancament de l’urna electoral, la participació ha doblat els números a què havia arribat. 272 vots han estat els definitius per escollir el nou president del Club de Futbol Martorell.

VIGUERAS: “INICIAREM EL PROPER MANDAT AMB MOLT IL·LUSIÓ”

El nou president del club, Josep Ramon Vigueras, ha expressat la seva satisfacció pel resultat: “estem molt contents perquè hem assolit una majoria per triar endavant el nostre projecte. Iniciarem el proper mandat amb molta il·lusió”. Sobre la participació, pensa que ha estat correcta, “que participi més del 50% de l’entitat demostra que la gent està implicada, és difícil, arribar a aquestes xifres de participació”.

VALLS: “NO ÉS EL RESULTAT QUE VOLIA”

De la seva banda, Jaume Valls ha analitzat la derrota: “no és el resultat que volia, però tenia present que sóc el president sortint i començava amb un cert desavantatge”. A més, felicita la nova junta i confia que treballarà per al club que ell ha dirigit en el darrer any i mig: “sé que treballaran per al club, la jornada ha estat positiva i no ha hagut incidents”.

En dos dies hàbils, la nova junta electoral comunicarà a la Federació catalana de Futbol el resultat de les eleccions i en cinc dies es farà efectiu el traspàs, tot i que Josep Ramon Vigueras no descarta treballar colze a colze amb l’anterior junta directiva fins poder treballar de manera autònoma.

Albert Gil López | CF Martorell