La #MEMEnginy16 triomfa a la UAB

Des del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria de la UAB vam organitzar una jornada orientada a la presa de contacte entre estudiants i empreses. Durant la #MEMEnginy es va celebrar la final del concurs StartupLabUAB que va guanyar el grup WannaJob.

L’Escola d’Enginyeria de l’Autònoma va acollir un any més la #MEMEnginy16 on estudiants i empreses van poder tenir un contacte més directe gràcies als estands que es van instal·lar a l’escola. Desde el  Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria  vam organitzar la jornada amb la intenció d’apropar als estudiants d’enginyeria el contacte amb les empreses, la innovació i la investigació.

La jornada que va durar des de les 9 h del matí fins les 9 h de la nit va comptar amb una àmplia assistència tant d’estudiants interessats com d’empreses. Entre les entitats que van visitar la facultat i van comptar amb un estand destaquen Deloitte, Worldline, Mango, AppsWorld, entre d’altres. A més, la UAB va comptar amb representació per part de Treball Campus, el servei d’ocupació de la UAB, on s’oferia orientació als alumnes de cara a la cerca de treball.

La UAB també va poder fer una presentació de la Fira de Màsters i Postgraus de l’Escola d’Enginyeria, on els estudiants dels darrers cursos van poder conèixer la oferta de màsters i postgraus oferts des de l’Autònoma. A més dels estands d’informació de cadascuna de les empreses a la #MEMEnginy també es va comptar amb un ampli ventall de xerrades i conferències.

FINAL DEL CONCURS #StartUpLabUAB

Durant la jornada va tenir lloc la final del concurs #StartupLabUAB a la sala de graus de l’Escola d’Enginyeria. En aquest acte, Xavier Verdaguer, emprenedor de Barcelona establert a Silicon Valley, va oferir una conferència sobre emprenedoria abans de l’entrega de premis. Finalment, el grup WannaJob va aconseguir alçar-se amb el premi del StartUpLabUAB, un concurs on col·laboraven UAB Emprèn, la Facultat d’Economia i Empresa i l’Escola d’Enginyeria de la UAB.

La #MEMEnginy16 va destacar per l’ús dinàmic i freqüent de les xarxes socials com Twitter i Instagram utilitzant el hashtag de la jornada #MEMEnginy16. A més, els estudiants també van poder gaudir de demostracions d’algunes de les innovacions que presentaven les empreses com VirtualFly, on els alumnes podien provar un simulador de vol amb l’ajut dels experts que allà es trobaven.

MOLT ÈXIT A LA #TechPartyUAB I LA #MEMEnginy16

Una gran dada és l’èxit que tant la #MEMEnginy16 com la #TechPartyUAB, celebrada fa dues setmanes, han tingut. Els dos esdeveniments  els hem organitzat des de l’Escola d’Enginyeria de la UAB i el Consell d’Estudiants de la Facultat i el suport de tots els col·laboradors.