Èxit de participació a l’Engineering Welcome Day 2016

El passat dijous 6 d’octubre el Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria va organitzar l’Engineering Welcome Day 2016, una jornada de benvinguda que va acollir des de les 14.00 h i fins a les 22.00 h de la nit tot un seguit d’activitats per als estudiants del centre.

GANÀPIES UAB, MOSTRA DE LA CULTURA POPULAR CATALANA

A la 13.00 h la colla castellera, Ganàpies UAB, van fer un primer assaig a la Facultat de Ciències. Tot seguit, a través d’un Cercavila pel campus, van arribar a l’Escola d’Enginyeria, on van actuar fins a les 15.00 h de la tarda realitzant tot un seguit de pilars sota la mirada dels assistents que veien com s’alçaven aquestes figures.

Albert Gil López | Engineering Welcome Day

ZOMBIES, QUIDDITCH I VIDEOJOCS 

A les 17.00 h ja estava tot preparat perquè comences el gruix de les activitats. El Club de Quidditch de la UAB va organitzar una activitat perquè els assistents poguessin descobrir i provar el ‘Muggle Quidditch’, un esport que els integrants del col·lectiu practicant a nivell lúdic i de competició.

Tot seguit, l’entitat HvZ preparava el ‘Survival’. Una trentena de persones van participar en aquesta activitat per a dinamitzar els participants del ‘Humans vs Zombies’, un projecte que es duu a terme a la Universitat Autònoma de Barcelona i que es tracta d’un joc de simulació a temps real originari dels EUA i dut a terme a tot el món.

Albert Gil López | Engineering Welcome Day

Durant tota la tarda i fins les 20.00 h prop de 100 persones participaven en els torneigs organitzats per Nintenderos, dins de la I Competició de la ‘Nintenderos University League’. Els jugadors van tenir l’oportunitat de provar el videojoc FIFA 2017, què va sortir a la venda tot just la setmana anterior. També van haver-hi torneigs de ‘Call of Duty’ i Smash Bros. Els guanyadors van aconseguir els primers punts per participar a la final que tindrà lloc a Barcelona.

Albert Gil López | Engineering Welcome Day

EL GAME OF GRAUS COM A PROJECTE DE COHESIÓ

A les 17.30 h es feia la concentració dels equips del Game of Graus. Aquest projecte neix de la necessitat de cohesionar i conèixer d’altres estudiants dels diferents graus de l’Escola d’Enginyeria. La primera prova que s’havia preparat per a la jornada consistia a buscar diferents codis QR amagats per l’Escola d’Enginyeria. Aquests codis tenien un text que s’havia de desxifrar per anar avançant i descobrir finalment la paraula amagada que es presentava.

Albert Gil López | Engineering Welcome Day

CLOENDA I MÚSICA A CÀRREC DE DJ LIKE

A partir de les 20.00 h de la tarda, tot i la pluja que va caure a meitat de la tarda, es va seguir amb la cloenda de l’Engineering Welcome Day 2016. A l’exterior de l’Escola d’Enginyeria, el Consell d’Estudiants d’Enginyeria va preparar un servei de barra per als assistents. També hi havia servei de menjar a càrrec de la foodtruck L’Antigua Food Van. Dj Like va ser l’encarregat d’amenitzar la cloenda amb música ‘Tot Èxits’ fins prop de les 22.00 h de la nit.

Albert Gil López | Engineering Welcome Day