L’Associació Juvenil Social Lovers Baix Llobregat celebra el Christmas Gamer Solidari

Des de l’Associació Juvenil Social Lovers Baix Llobregat hem celebrat, aquest dissabte a l’Ateneu de Can Carreras, el torneig solidari Christmas Gamer. L’activitat, oberta a tots els amants dels videojocs i la tecnologia, on també hem fet una sessió matinal entre els jugadors del CF Martorell. A la sessió de l’Ateneu hi ha assistit la regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau.

Albert Gil López | Christmas Gamer Martorell

Christmas Gamer ha comptat amb la col·laboració de Nintenderos, la comunitat més important de Nintendo de parla hispana, i l’Ajuntament de Martorell. La cita, dedicada al sector dels videojocs, ha comptat amb torneigs de FIFA 2017, NBA 2K17 i partides al Call of Duty. Els participants també han pogut provar les ulleres de realitat virtual #PlayStationVR que han tingut molta expectació ja que “les ulleres t’envolten, fan 360 graus de realitat i és immersió total en el joc. Ho hem pogut provar en diversos videojocs”.

Al matí vam estar al local social del CF Martorell realitzant els primers torneigs FIFA 2017 i recollint menjar per col·laborar amb el Banc dels Aliments. La campanya l’hem traslladat aquesta tarda a l’Ateneu i, a més, els participants han pogut col·laborar amb la Marató de TV3, amb l’aportació d’un 1€ en concepte d’inscripció al torneig. La regidora de Joventut, Cristina Dalmau, ha dit que “la iniciativa és molt potent i ja estem pensant en fer més activitats com aquesta amb l’entitat, amb la que ja fa temps que hi col·laborem”.

Albert Gil López | Christmas Gamer Martorell

En acabar, hem repartit els premis que han consistit en posters gamers cedits per Norma Editorial. “Totes les activitats tenen una mateixa finalitat jugar, compartir i gaudir dels videojocs però amb un temps moderat”.