La I Gamer Night a Mollet tanca amb èxit de participació

El passat divendres 24/MARÇ vam organitzar, des de l’entitat Social Lovers i la seva delegació Gamers Vallès, al Mercat Vell de Mollet del Vallès la primera edició de la Gamer Night. Aquesta proposta és un projecte que ha esdevingut un punt de trobada per a tots aquells amants dels videojocs amb un únic objectiu: passar una bona estona. Des de les 18.00 h i fins a gairebé mitjanit, el recinte es va omplir amb prop de 300 persones que van poder jugar a diferents videojocs i participar als torneigs que s’havien organitzat.

Albert Gil López | I GamerNight Mollet

Des de jocs de ball, carreres de cotxes a jocs esportius són algunes de les varietats de videojocs als quals es van jugar. També es van realitzar diferents competicions on el guanyador s’emportava un còmic, seguint amb la línia de fomentar la lectura entre els més joves i evitant la percepció que tenim del perfil dels aficionats als videojocs i el fet què gairebé no llegeixin.

Gràcies als voluntaris locals que han ajudat en tasques d’organització i també al youtuber molletà ROGERBCN. Necessitem que la gent de la localitat on es fa l’activitat s’impliqui per crear comunitats de persones interessades en el món 2.0, amb tot el que això comporta; youtube, videojocs i xarxes socials, entre d’altres.

Albert Gil López | I GamerNight Mollet