#TechPartyUAB esdevé punt de trobada entre aficionats i professionals dels videojocs

#TechPartyUAB és un punt de trobada entre aficionats i professionals dels videojocs interessats en les noves tecnologies, la innovació i les xarxes socials. Després de l’èxit aconseguit l’any passat, preparem una nova edició que tindrà lloc el proper 20, 21, 22 i 23 d’abril i que es desenvoluparà a l’Escola d’Enginyeria, tot coincidint amb la final de la conferència est del torneig universitari a nivell estatal OG Series University.

Més de 500 persones s’apleguen des d’aquesta tarda i fins diumenge al migdia a l’Escola d’Enginyeria de la UAB per participar a la TechPartyUAB. “És un punt de trobada entre els aficionats i professionals dels videojocs” ha explicat Albert Gil, que és membre del Consell d’Estudiants d’Enginyeria de la UAB, l’entitat organitzadora d’aquesta activitat. Per això, a part de destinar un ampli espai a jugar a videojocs, també s’inclou un proposta de conferències, taules rodones amb professionals del sector i youtubers, els experts de les xarxes socials.

Però una de les principals novetats d’aquest any és que també s’hi inclou la fase final de la conferència est del torneig estatal de les OG Series University. “Cada vegada hi ha més gent que, a part de gaudir jugant a videojocs, també vol veure com d’altres hi juguen” ha explicat Gil. Per això, preveuen una alta afluència de públic que vingui a veure la competició. En aquest cas, els jugadors hauran de disputar dos jocs: el League of Legends – d’estratègia i amb un grup de personatges que han de destruir una torre – i el Heartstone – un joc de cartes en línia formades per personatges de jocs de rol –.

L’objectiu de l’organització, segons ha explicat Gil, és que la UAB es converteixi “en un punt de referència i crear un nexe d’unió entre professionals i aficionats que els hi agradi jugar a videojocs, però sobretot disfrutar d’ells”. De fet, la Tech Party d’aquest any comptarà amb 200 jugadors que és la xifra màxima que permeten les instal·lacions. Però, tot i això, els organitzadors preveuen que la xifra pugui fins a les 500 persones tenint en compte els participants i el públic de les OG Series University.

Podeu veure tota la proposta d’activitats al següent enllaç: http://techparty.enginyeriauab.cat/

REFERÈNCIES

[1] M. Sans. LA SEGONA EDICIÓ DE LA TECH PARTY UAB http://radiosabadell.fm/noticia/la-segona-edicio-de-la-techparty-omple-la-uab RÀDIO SABADELL.