Gamers Llobregat continua la seva activitat a la comarca

La tarda de dissabte 28/ABRIL, el jovent de Castellví va poder gaudir d’un torneig de videojocs organitzat per l’associació Social Lovers Gamers Baix Llobregat. Durant l’activitat, a la qual van assistir una trentena de persones, es va fer un torneig individual de FIFA’17 i també partides per parelles, entre d’altres. L’activitat va ser molt concorreguda, tant pel que fa a la participació com pel que fa a persones que es van acostar a la sala del CCR per seguir la competició.

Durant aquest mes, entre d’altres, mantindrem diferents reunions amb els tècnics i regidors de cultura i joventut, dels diferents ajuntaments del Baix Llobregat Nord, per preparar noves accions de cara als propers mesos d’estiu i últim trimestre de l’any. El nostre objectiu, des de l’associació Social Lovers, amb delegació a Martorell, és portar el món 2.0 als municipis de la comarca, sense excloure a ningú. Tecnologia, videojocs, xarxes socials o youtubers, entre d’altres, son algunes de les temàtiques que es poden viure a les trobades que, entre d’altres, fomenten els valors com el treball en equip, la comunicació o la creativitat, trencant els tòpics i els prejudicis entorn aquest sector.

A més, el proper 20 i 21/MAIG ens podeu trobar a la 13a Fira Jove | 25a Fira Infant de Martorell i provar les nostres consoles. També podreu participar al torneig de FIFA17 organitzat conjuntament amb la col·laboració de la botiga de videojocs WePlay. Us hi esperem a tots/es!

Albert Gil López | Daltabaix