#MEMEnginy17 com activitat final d’aquest any 2016/17

El passat 27/ABRIL vam organitzar des del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria de la UAB una jornada orientada a la presa de contacte entre estudiants i empreses. Durant la #MEMEnginy es va celebrar la final del concurs StartupLabUAB que va guanyar el grup Arspect.

L’Escola d’Enginyeria de l’Autònoma va acollir un any més la #MEMEnginy on estudiants i empreses van poder tenir un contacte més directe gràcies als estands que es van instal·lar a l’escola. Des del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria vam organitzar una jornada amb la intenció d’apropar als estudiants d’enginyeria el contacte amb les empreses, la innovació i la investigació.

FINAL DEL CONCURS #STARTUPLABUAB

La segona edició de START UP LAB UAB també es va celebrar durant la jornada on es van fer la presentació dels projectes finalistes i l’entrega de premis. El projecte guanyador, premiat amb 1.500 euros, està impulsat per dos estudiants de l’Autònoma anomenada Arspect, autodenominada “el buscador de l’art”. És una aplicació per a telèfon intel·ligent i tauleta que funciona com a plataforma publicitària per a artistes i galeries d’art.

Albert Gil López | #MEMEnginy17