Gamer Summer Baix Llobregat a Martorell

Des de l’associació juvenil Social Lovers & Gamers Baix Llobregat, amb el suport de la botiga WePlay de Martorell, vam organitzar divendres passat la ‘Gamer Summer Baix Llobregat’ al Centre Cultural. Els assistents van poder jugar gratuïtament a videojocs com el Mario Kart o Pokemon Sol y Luna. Els més avesats van competir als torneigs de Rocket League i FIFA 2017.

Des de l’entitat volem crear un esdeveniment d’estiu per acollir joves interessats en el món dels videojocs i encabir les novetats que tenen més seguidors. En aquesta ocasió, comptàvem amb premis per un valor total de 200 euros en comandaments, perifèrics gamers o personalitzacions per a consoles, gràcies a la botiga WePlay.

L’objectiu final d’aquestes trobades és fer comunitat gamer a Martorell i anar creixent perquè poc a poc en aquest sentit per trobar més gent interessada. Organitzar aquests esdeveniments perquè la gent es reuneixi, fer xarxa i compartit tots plegats. Jugar, compartir i gaudir de les consoles, però moderant el temps de joc i amb continguts que no fomentin la violència.

Seguim preparant noves activitats! Demà ens podeu trobar a Vallirana, al Patronat Parroquial amb torneigs de Clash Royale i Rocket League, entre d’altres. De a cara a l’últim trimestre d’aquest any estem preparant una nova iniciativa a Martorell, un projecte més ambiciós amb més torneigs i molts més premis.

REFERÈNCIES

[1] Jurado, I. Gamer Summer Baix Llobregat a Martorell. AJUNTAMENT DE MARTORELL http://bit.ly/2vvEh78