El festival FEM Martorell convoca dissabte els millors discjòqueis house i techno a Ca n’Oliveras

Nota de premsa de l’Ajuntament de Martorell referent al Festival Electrònic de Martorell, el proper 30/SETEMBRE:

L’associació Social Lovers, amb el suport de la Regidoria de Joventut, organitza dissabte, 30/SETEMBRE, la segona edició del Festival Electrònic Martorell (FEM). L’esdeveniment, que tindrà lloc a la Nau 2 de Ca n’Oliveras, comptarà amb les sessions de Mario Biani (El Row), Guille Placencia (We Project) i VIDALOCA.

Tech house, techno i hard techo seran els estils musicals que punxaran aquests tres virtuosos de l’electrònica, ben posicionats al panorama musical estatal i internacional. La nit promet molta festa, servei de bar, terrassa, foodtrucks i marxandatge, ha avançat Albert Gil, responsable de Social Lovers al Baix Llobregat

La primera edició del FEM va celebrar-se el 2015 a Ca n’Oliveras amb l’objectiu de promoure i difondre la música electrònica i dotar d’un espai on aquesta és pogués compartir. Una programació atractiva d’artistes que servís als joves de Martorell i rodalies per iniciar-se i experimentar dins aquest món, ha remarcat Gil. En aquella ocasió, hi van assistir unes 700 persones a l’esdeveniment.

El festival FEM tindrà lloc aquest dissabte, 30/SETEMBRE, de 00.00 a 06.00 h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveras. L’entrada anticipada costa 8 euros a www.ticketea.com, La Xixonenca (plaça de la Vila, 42) i El Mojito (carrer Pep Ventura, 16). L’entrada a taquilla costarà 10 euros.

Festival Electrònic de Martorell 2017

Al següent enllaç podeu escoltar l’entrevista Ràdio Martorell.

REFERÈNCIES

[1] I. Jurado. El festival FEM Martorell convoca dissabte els millors discjòqueis house i techno a Ca n’Oliveras http://bit.ly/2y82FRM