Martorell #ELRETORN amb BigFriday i Social Lovers

Des de l’associació Social Lovers, entitat martorellenca sense ànim de lucre que tenim com a finalitat apropar els videojocs, la tecnologia i l’entorn de les xarxes socials, organitzem aquest dissabte a diumenge, de 23.00 a 5.00h, la festa #ELRETORN a la Nau 2 de Ca n’Oliveras. La proposta, per a majors de 16 anys, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell i el grup #Big Friday d’Abrera.

El grup #Big Friday està format per joves abrerencs que coordinen festes a diversos municipis del Baix Llobregat Nord. En aquesta ocasió, aterren a Martorell de la mà de Social Lovers per tal d’oferir una matinal de música de ball de diferents estils, amb actuacions en directe, espectacle de llum i so amb cabina mapping 3D, interacció amb el públic i moltes sorpreses. La proposta comptarà, a més, amb servei de bar a preus populars i terrassa habilitada a l’exterior del recinte.

He destacat, a una entrevista a Ràdio Martorell que, amb aquests esdeveniments, “volem connectar persones a través de la música electrònica i el món digital 2.0; fer xarxa i crear un nexe comú entre els joves dels municipis del Baix Llobregat” que comparteixin aquests interessos.

Les entrades anticipades es poden comprar al preu de 3,50 euros a www.ticketea.com, amb una consumició a 8 euros. També es podran aconseguir a 5 euros a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment. L’aforament és limitat i els assistents rebran un obsequi commemoratiu de la festa.

REFERÈNCIES

[1] I. Jurado. Ajuntament de Martorell http://bit.ly/2AYMW5L