Albert Gil López | Jornades de Benvinguda Enginyeria UAB

Ahir, 9 de setembre, representants del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona vam estar presents  a les ‘Jornades de Benvinguda’ per a estudiants de nou accés on vam explicar l’estructura de la universitat i la dinàmica de treball que ja portem a terme des de fa més de 4 anys.

També vam aprofitar la jornada per realitzar les eleccions dels representants dels diferents grups-classe, els delegats, una figura rellevant en el funcionament diari i treball intern de l’escola, sobretot per al que fa a la comunicació amb els estudiants i la resolució de consultes i/o possibles casuístiques que puguin esdevenir els primers dies de classe.

Durant la setmana també vam començar a realitzar les eleccions de delegats a la resta de cursos dels diferents graus de l’escola. Aquests ja van començar el passat dilluns 5 de setembre. És molt important comptar amb la figura d’aquests representants ja des de l’inici del curs acadèmic.

Albert Gil López | Jornades de Benvinguda Enginyeria UAB

El proper dilluns 12 de setembre els nous estudiants ja comencen amb la docència, però no serà fins al proper 26 de setembre, quan s’incorporaran tots els estudiants de l’escola. En aquest cas, també serem presents en aquestes presentacions tancant definitivament les eleccions a delegats d’aquest curs acadèmic 2016/17.