Albert Gil López | #FEMartorell

El passat 5 de setembre va tenir lloc la I Edició del Festival Electrònic de Martorell #FEMartorell que vam organitzar a través de l’associació Master Tempo i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Martorell. 12h de música electrònica i artistes de renom nacional i internacional van aplegar unes 700 persones al recinte de Ca n’Oliveras.

FEM Martorell neix de la necessitat de promoure i difondre la música electrònica i dotar un espai on aquesta és pugui compartir. FEM Martorell va comptar amb l’actuació a cabina d’artistes de prestigi de discoteques reconegudes, com George Privatti, Guille Placencia, Vidaloca i Kevin Avilés, de Martorell, i Miguel Moraleda, Neil Sam, Chering Aka EMUF, Christian Miranda i Mike Lorian, d’Abrera, Sant Esteve Sesrovires i Masquefa.

Aquests joves mestres de les barreges musicals van ésser els encarregats de fer ballar el públic assistent, durant 12 hores ininterrompudes, de dissabte a les 18.00h fins diumenge a les 06.00h, amb el seu housetechno-house. El festival disposava de dos escenaris i dos espais diferenciats a l’interior i l’exterior del recinte. El públic va poder gaudir d’espectacles de mapping, pluja de regals, espais de marxandatge, servei de bar i d’entrepans.

Albert Gil López | #FEMartorell

Vaig poder explicar, a una entrevista a Ràdio Martorell, que “FEM Martorell neix de la necessitat de promoure i difondre la música electrònica i dotar un espai on aquesta és pugui compartir. Es crea per oferir una programació molt atractiva d’artistes que serveixi també als joves del municipi i de rodalies a què tinguin l’oportunitat d’iniciar-se i adquirir experiència dins d’aquest món”.

11080756_400313693500120_3105319970719983379_o