#TransformaCCM en el nou espai jove de Martorell

Divendres vam constituir l’equip assessor del projecte #TransformaCCM amb l’objectiu de dissenyar l’estructura i els continguts del nou projecte que vol transformar el Centre Cultural en un nou espai de trobada per als joves de Martorell.

A la reunió, l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora Cristina Dalmau van donar la benvinguda i les gràcies a tots els assistents per participar en aquesta iniciativa. Després d’una breu presentació, ens van presentar la proposta d’aquest nou projecte, la qual ja fa temps que està en marxa. Mesos enrere es va engegar una campanya online via xarxes socials per a què els joves de Martorell poguessin dir la seva i pensessin com voldrien que fos el nou Centre Cultural, un punt de trobada per a tots i totes, amb espais i serveis acord amb les seves necessitats.

Aquest nou espai jove gira entorn diferents eixos: Tecnològic, Artístic & Cultural, Multimèdia, Social i de Serveis. Tot en un mateix edifici que vol ser referent al municipi i la comarca. La primera fase, online, va acabar divendres passat, amb la participació de més d’un centenar de joves i diferents campanyes als instituts i a les fires d’ensenyament, com el Cerca’m. Ara, toca preparar el disseny i els continguts d’aquest nou espai. Podeu seguir totes les novetats al Facebook Espai Jove CCM.

Albert Gil López | Transforma CCM