Albert Gil López | VIII Congreso RITSI

Ahir vaig presentar el projecte de la VIII Edició del ‘Congreso RITSI’ a Promoció Econòmica i a l’Ajuntament de Martorell. A l’entrevista explicava quin era el sentit de l’associació RITSI dins del context actual del sector de l’enginyeria informàtica, així com la proposta que els representants de la Universitat Autònoma de Barcelona hem preparat per al proper 17/MARÇ a la Fira de Sabadell (Barcelona).


Albert Gil, emprenedor martorellenc i president del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és un dels organitzadors del 8è Congres Estatal RITSI, Reunió d’Estudiants d’Enginyeries Tècniques i Superiors en Informàtica, que tindrà lloc el 17 de març a la Fira de Sabadell.

La RITSI és una associació estatal que té per objectiu “la representació de tots els estudiants d’enginyeries en Informàtica”, segons ha explicat Albert Gil. Va ser creada l’any 1992 per coordinar i representar a les Delegacions d’Estudiants d’Enginyeria Informàtica a nivell estatal. Els representants de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona, presents a la sectorial RITSI, van presentar l’any passat a Madrid el projecte per organitzar la 8a edició del Congrés RITSI, que es desenvoluparà el 17 de març al recinte de la Fira de Sabadell (Barcelona), a prop del Campus de Sabadell de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El 8è Congrés RITSI és “el primer esdeveniment estatal dedicat exclusivament al sector de l’enginyeria informàtica que busca descobrir i donar a conèixer les noves tecnologies d’avantguarda i crear vincles estratègics que generin sinergies conjuntes entre universitat, empresa i institucions”, ha definit Gil. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació Estatal RITSI i la Universitat Autònoma de Barcelona que acollirà  més de 2.000 visitants i enginyers informàtics, una desena d’speakers i una cinquantena d’empreses.

“Un esdeveniment que conceptualment podem dividir en tracks de conferències, una àrea d’exhibició amb testbeds i zones de networking”, ha avançat. La temàtica principal de l’esdeveniment es basarà en donar a conèixer solucions, tecnologies i descobrir les noves tendències entorn a sis grans àrees: Internet of Things (IOT), Gaming & Virtual Reality, Smart Cities, Healthcare, Cibersecurity & Open Source.

REFERÈNCIES

[1] AJUNTAMENT DE MARTORELL https://goo.gl/bEuK8F


Podeu trobar més informació a la pàgina web: http://barcelona2017.congreso.ritsi.org/

Entrades: https://www.ticketea.com/entradas-congreso-viii-congreso-ritsi/

[mixcloud https://www.mixcloud.com/jddam/entrevista-ajuntament-de-martorell-viii-congreso-estatal-ritsi/ width=100% height=120 hide_cover=1 light=1]

Albert Gil López | VIII Congreso RITSI